vrijdag 3 juni 2011

Hoe bepaalt u de raamdecoratie die bij u past?

Raamdecoratie op Maat

MAATSTUDIO.nl biedt meer maatwerk raamdecoratie aan zoals: rolluiken, aluminium jaloezieën, houten jaloezieën, rolgordijnen, plissé gordijnen, duetten, vouwgordijnen en duo rolgordijnen. U kunt hier ook op een eenvoudige manier de prijs berekenen. Door de diverse types raamdecoratie op maat, is er voor bijna elke situatie een oplossing.


Aluminium Jaloezieen op Maat
Aluminium jaloezieen zijn zeer functioneel en bieden veel privacy. Vaak kunnen ze tot wel 400cm breed worden geleverd. Er zijn diverse lamelbreedten beschikbaar (16, 25, 35, 50, 70mm) waarmee dit product in interieurs een fraai resultaat zal geven.

Houten Jaloezieen op Maat
Houten jaloezieen dragen bij aan een sfeervol en tijdloos interieur. Kies op internet uit diverse warme kleuren welke u naar smaak kunt combineren met ladderband. Ook uit te rusten met functionele zijgeleiding waardoor houten jaloezieen op maat ook geschikt zijn op kiep-kantelramen en deuren.

Rolgordijnen op Maat
Rolgordijnen bieden u een elegante en betaalbare oplossing. Verkrijgbaar van semi-transparante stoffen, lichtdoorlatende stoffen tot verduisterende stoffen voor optimale privacy en functionaliteit.

Plissé gordijnen op Maat
De topper onder de functionele raamdecoratie zijn de plisségordijnen of duettes. Beschikbaar in (semi-)transparante en verduisterende stoffen zijn plisseegordijnen en duettes ook goed te plaatsen op kiep-kantelramen en deuren. Met het top-down systeem, waarbij u de plissegordijnen ook van bovenaf kunt laten zakken, dragen de plisseegordijnen bij aan een modern en functioneel interieur.

Vouwgordijnen op Maat
Vouwgordijnen op maat vormen de klassiekers onder het maatwerk. Ook in webwinkels treft u vaak hoge kwaliteit interieurstoffen in de mooiste kleuren aan. Een tip: bestel een kleurstaaltje bij een webwinkel zodat u een betere keuze kunt maken. Vouwgordijnen zijn uitvoerbaar met zijgeleiding zodat ze ook op kiep-kantelramen en deuren uitstekend te plaatsen zijn.

Geen opmerkingen: